Termeni si conditii

Informatii Generale

Site-ul loofy.ro este detinut si administrat de societatea QUIBIT S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 36207059, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/1434/2016, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Carpati nr.4, etaj 3, ap.11, Iasi, Romania. Tel.: 0771385197 ; E-mail: laura@loofy.ro

Navigarea pe site-ul loofy.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

loofy.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre loofy.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Confidentialitate

Vom retine datele personale si le vom folosi doar in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe loofy.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. loofy.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Nu vom transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti.

In cazul autentificarii folosind contul de Facebook sau Google are loc un schimb de date intre loofy.ro si Facebook/Google. Anumite informatii personale sunt partajate cu Facebook/Google. Pentru detalii consultati politica de confidentialitate Facebook/Google.

loofy.ro nu incurajeaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul loofy.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul loofy.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletter-ului loofy.ro primit prin email. Cand utilizati loofy.ro vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la continutul cosului dumneavoastra de cumparaturi si detalii legate de contul dumneavoastra de utilizator.

loofy.ro este inregistrata la Autoritatea Naţionala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru informare si suport sau pentru sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa de email laura@loofy.ro.

Procesul de Cumparare

Comanda Online

 1. Alegeti produsele: odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pe butonul Adauga in cos pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Alegeti modelul dorit (material) si cantitatea inainte de a apasa butonul Adauga in cos.
 2. Cosul de cumparaturi: odata adaugate produsele veti putea vedea, in partea de sus-dreapta a paginii, suma totala si numarul de produse din cos. Pentru a fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, apasati pe iconita. In acesta pagina aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe va puteti intoarce si continua cumparaturile sau puteti sa finalizati comanda.
 3. Formular Comanda (un singur pas): pentru a comanda produsele alese apasati butonul Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in acest pas. Aici va trebui sa introduceti adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita de cea de livrare), va trebui sa selectati metoda de transport si cea de plata. In cazul in care doriti sa va creati un cont pe loofy.ro introduceti e-mail-ul si parola, iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii. Pentru a plasa comanda anonim (fara a crea cont) va rugam furnizati informatiile de livrare, fara a va loga. Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei loofy.ro nu ezitati sa ne contactati. Detaliile de contact se afla in pagina numita Contact.
 4. Multumim: comanda dumneavoastra a fost finalizata cu succes. Un e-mail de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda.

Comanda prin e-mail

Exista posibilitea efectuarii comenzilor prin e-mail. Trimiteti toate datele necesare la adresa laura@loofy.ro, iar aceasta va fi procesata in maxim 24 de ore. Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare decat in celelalte situatii si o recomandam doar in cazul in care restul modalitatilor nu va sunt la indemana.

Campuri obligatorii pentru comanda prin e-mail:

 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • E-mail – pentru a putea fi contactati pentru confirmare si a putea primi dovada comenzii
 • Adresa de livrare completa: strada, localitate, judet, cod postal

Modalitati de Plata

Toate preturile includ TVA.

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului loofy.ro are valuare contractuala.

Momentam putem oferi ca modalitate de plata cea prin ramburs, la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii.

Factura fiscala tiparita va insoti produsul la livrare

Modalitati de Livrare

 • loofy.ro efectueaza livrarile prin curierat rapid
 • Transportul, in cazul in care nu este mentionat altfel, este gratuit
 • Livrarile se fac intre 24-48 ore in zilele lucratoare
 • Nu se fac livrari duminica

Garantia Produselor

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform L449/2003, Art.11. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Conform OG21/1992 furnizam manual de instructiuni si de utilizare.

Politica de Returnare a Produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul loofy.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin email sau telefon.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care primim produsele inapoi. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Va rugam sa returnati produsele cu toate elementele componente, precum si etichete si ambalaje.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Cupoane si carduri cadou

Cupoanele de reducere pot fi aplicate pe toate produsele, inclusiv pe cele aflate in alte promotii, mai putin pe produsele din categoria “Lichidari de Stoc”, produse ce nu suporta alte reduceri.

Cardurile cadou pot fi achizitionate direct de pe site sau prin email si pot fi aplicate pe site pe toate categoriile de produse.

Conciliere amiabila

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Dreptul de folosinta asupra continutului – text si imagini apartine exclusiv SC Quibit SRL.

Pentru orice sesizare legata de incalcarea dreptului de folosinta sesizata pe site ne puteti contacta la adresa: laura@loofy.ro